DA LI SE SEĆATE NJE: Pevačica napustila estradu zbog fakulteta

Izvor: Kurir, 17.Nov.2014, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI SE SEĆATE NJE: Pevačica napustila estradu zbog fakulteta

Mlada pevačica povukla se sa estrade kako bi završila fakultet, a trenutno izgleda bolje nego ikada

Pevačica Dajana Penezić stupila je na muzičku scenu Srbije kao klinka 2007. godine kada je snimila album prvenac za "Grand produkciju" u saradnji sa Marinom Tucaković, Romariom i Leontinom Vukomanović.

Neke pesme su se izdvojile, ali je pravi uspeh napravila naredne godine godine kada je izbacila hit "Adrenalin" koji su za nju uradili popularni Aspirinci. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ona je sa njima potom uradila čitav album koji je izašao 2009. godine za manje poznatu izdavačku kuću.

Zatim je izbacila dva singla 2011. godine "Navučena na loše" i "Otrov ljubavi", a potom je nestala sa estradne scene, iako je najavila novi muzički materijal.

Dajana danas, foto Fejsbuk

Penezićeva se povukla sa estrade kako bi što pre završila fakultet i čim se to dogodi, vratiće se na estradnu scenu.U našoj galeriji možete videti da je Dajana danas lepša nego ikada, a klikom na video možete se podsetiti njene najpopularnije pesme "Adrenalin".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DA-LI-SE-SECATE-NJE-Pevacica-napustila-estradu-zbog-fakulteta

Izvor: medio.rs, 18.Nov.2014, 00:33

Mlada pevačica povukla se sa estrade kako bi završila fakultet, a trenutno izgleda bolje nego ikada..Pevačica Dajana Penezić stupila je na muzičku scenu Srbije kao klinka 2007. godine kada je snimila album prvenac za "Grand produkciju" u saradnji sa Marinom Tucaković, Romariom i Leontinom Vukomanović...Neke...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.