DA LI OVA DRSKA KRAĐA NA KANAREVOM BRDU GOVORI DA SMO DOTAKLI DNO? Beograđanka prolazi pored piljare, a onda bez blama radi nešto što je mnoge šokiralo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 14:23

DA LI OVA DRSKA KRAĐA NA KANAREVOM BRDU GOVORI DA SMO DOTAKLI DNO? Beograđanka prolazi pored piljare, a onda bez blama radi nešto što je mnoge šokiralo (FOTO)

Mnogi su šokirani snimkom koji se pojavio na društvenim mrežama.

Pojedini trgovci, zaposleni u marketima, prodavnicama, pa čak i piljarama svakodnevno se žale na masovne krađe. Zbog toga mnogi od njih na sve više artikla stavljaju zujalice kako bi lakše uhvatili lopove. Međutim, i pored toga ovaj problem uzima sve više maha.

Još veće muke imaju zaposleni u manjim trgovinama ili čak piljarama gde obično radi po jedan radnik, a krađa i te kako ima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo što ih je maltene nemoguće zaustaviti.

Kako bi uticali na ljude gotovo svakodnevno na društvenim mrežama možemo da vidimo fotografije i video-zapise raznoraznih krađa, a samim tim i trikova kojima se posluže građani da bi ukrali. Ono što uvek šokira građane je način na koji lopovi to rade i činjenica da kradu i one osobe koje, sudeći po izgledu, to nikada ne bi uradile. Ispostavilo se da je pak takvih najviše!

Na Instagramu se pojavio novi video-snimak krađe na Kanarevom brdu koji je šokirao, ali i razbesneo građane.

Na snimku se vidi žena koja prolazi pored piljare u večernjim satima, razgleda robu noseći kese i torbe i odjednom u džep stavlja povrće.

- Lopov na Kanarevom brdu. Ladno žena krade glavicu karfiola i dva krastavca - navodi se na snimku.

Izvor: Srbija Danas/Kurir/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.