DA LI JE OVO NAJPOŠTENIJI SRBIN? Pronašao i vratio 110 hiljada evra! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Okt.2014, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE OVO NAJPOŠTENIJI SRBIN? Pronašao i vratio 110 hiljada evra! (FOTO)

Radomir Radosavljević, devizni penzioner iz Beča, kaže da je vozio auto ka kući, kada ga je pozvao Igor Paunović i rekao mu da je kod njega u radnji zaboravio torbu u kojoj se nalazio novac, platne kartice i dokumenta

Igor Paunović iz Kladova danas je pronašao torbu u kojoj je bila štedna knjižica s ulogom od 100 hiljada evra, 10.000 evra u novcu, oko 40.000 dinara, platne kartice i lična dokumenta Radomira Radosavljevića, kome je to odmah vratio.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Torbu sam video na pultu moje radnje i odmah pozvao vlasnika, čiji sam broj imao jer je trebalo da mu isporučim vrata, koja je on kupio kod mene – kaže Igor.

Radosavljević, devizni penzioner iz Beča, kaže da je vozio auto ka kući, kada ga je pozvao Igor i rekao mu da je kod njega u radnji zaboravio torbu.

- Odmah sam se vratio, a Igor mi je pružio torbu – kaže Radosavljević i dodaje:

- Tek tada sam mu pokazao da su u njoj novac, platne kartice i dokumenta, jer sam video da je Paunović nije ni otvarao.

(G. S.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Poštenje nije izumrlo: Pronašao torbu sa 110.000 evra i nije se smirio dok nije našao vlasnika!

Izvor: NaDlanu.com, 17.Okt.2014

Igor Paunović iz Kladova pronašao torbu punu novca i odmah potražio njenog vlasnika. Penzioner Radomir Radosavljević nije mogao da pronađe reči kojima bi se zahvalio..FUDBALSKI sudija Igor Paunović, vlasnik kladovske prodavnice „Igoprom 2“, u svom objektu u Dunavskoj ulici na tezgi je pronašao...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.