DA LI JE OVAKO TITAN IMPLODIRAO?! Pogledajte 3D animaciju koja do DETALJA objašnjava šta se dešavalo u dubinama Atlantika! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 07:27

DA LI JE OVAKO "TITAN" IMPLODIRAO?! Pogledajte 3D animaciju koja do DETALJA objašnjava šta se dešavalo u dubinama Atlantika! (VIDEO)

Pokušaj da se rekonstruiše jedna od najvećih svetskih tragedija.

Na internetu se pojavila nova 3D animacija koja prikazuje detaljno imploziju koju je doživela podmornica "Titan" u Atlantskom okeanu.

Detaljna 3D animacija koja prikazuje kako se desila implozija male podmornice "Titan" u dubinama Atlantskog okeana, u kojoj je stradalo petoro ljudi, postala je viralna na društvenim mrežama.

Dejli mejl prenosi da je na Jutjub nalogu AiTelly prikazana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uznemirujuća implozija koja se dogodila prošlog meseca, a za 12 dana od kako je animacija postavljena pregledana je 6,3 miliona puta.

Tu se vidi kako se podmornica u vlasništvu kompanije "Oušngejt", koja je suvlasnika i četvoro putnika trebalo da odvede u obilazak olupine "Titanika", raspala zbog ogromnog podvodnog pritiska.

Britanski list podseća da je "Titan" 18. juna izgubio komunikaciju sa plovilom koje ga je nadziralo sa površine, tokom zarona ka ostacima legendarnog broda koji se nalaze na okeanskom dnu na dubini od 3,8 kilometara.

Tek danima kasnije pronađeni su delovi raspale podmornice za koju je navedeno da je uništena u "katastrofalnoj imploziji".

Animaciju možete pogledati DOLE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.