DA LI JE ON NOVI NASLEDNIK VELJE NEVOLJE? Zvezdin navijač iskasapljen zbog sukoba sa Belivukovim prijateljem

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2021, 23:30

DA LI JE ON NOVI NASLEDNIK VELJE NEVOLJE? Zvezdin navijač iskasapljen zbog sukoba sa Belivukovim prijateljem

Nikola Vušović zvani Džoni sa Vračara inače se nalazi u inostranstvu i nije dostupan organima Srbije.

Dario Đorđević zvani Dekster, koji je uhapšen pre nekoliko dana u Beču velikoj akciji FBI, srpskih i austrijskih službi pre nekoliko godina sukobio se sa Lazarom Vukićevićem, navijačem Crvene Zvezde za kog se sumnja da ga je klan Velje Nevolje zverski ubio u kući u Ritopeku. Dekster je inače pripadnik kavačkog klana, blizak prijatelj i saradnik uhapšenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Veljka Belivuka.

Kako se saznaje, Lazar Vukićević, jedna od žrtava Velje Nevolje i njegove desne ruke Marka Miljkovića - Mesara, čiji je DNK pronađen u kući strave u Ritopeku, prvi sukob je imao sa Deksterom.

- Prvo su se sukobili Đorđević i Vukićević. Problem je nastao oko droge. Đorđević je posle nahuškao i dogovorio sa Nikolom Vuševićem zvani Džoni, da ga ubije - kaže izvor.

Nakon toga, kako navodi izvor, Džoni je postavio eksploziv pod Vukićevićev automobil.

- On je postavio eksploziv ispod njegovog "poršea" na Vračaru - kaže izvor.

Podsetimo, Vukićević je 2019. godine samo pukom srećom izbegao smrt kada je ispod njegovog automobila eksplodirala bomba a on je u tom trenutku prilazio kolima. Nikola Vušović zvani Džoni sa Vračara inače se nalazi u inostranstvu i nije dostupan organima Srbije. Sumnja se da je upravo on novi naslednik Velje Nevolje.

Belivuk i Vušović su inače bili saradnici i nisu nikada bili u sukobu. Prema nezvaničnim informacijama upravo je sukob koji je započeo svađom sa Deksterom, a potom se preneo na Vušovića i Belivukov klan i rezultirao otmicom Lazara Vukićevića.

Prema dokazima koji su do sada pronađeni, a posebno zbog njegovih brojnih DNK tragova u kući i industrijskoj mašini za mlevenje mesa pronađenoj u tajnoj sobi u Ritopeku, policija veruje da je Vukićević brutalno mučen, pa ubijen i da iza toga stoji Belivukov klan.

Kako je ranije objavljeno, Vukićević je u kuću strave u Ritopeku namamljen pozivom da dođe i ubije Veljka Belivuka poznatijeg kao Velja Nevolja! Vukićević je takođe vodio poslove sa drogom, i jedno vreme je sarađivao sa Belivukom. Međutim, Vukićević je potom počeo da radi "na svoju ruku" i nekoliko puta nije poslao dogovorenu drogu Veljinom klanu.

Zbog toga su ga pripadnici grupe više puta opominjali i upozoravali, međutim on je nastavio po starom i Belivuk, koji je u tom trenutku bio najmoćniji čovek srpskog podzemlja i nije mogao da podnese da mu neko prkosi, odlučio je da mu se za sve to osveti i skovao je jeziv plan.

Kobnog dana u oktobru 2020. godine Vukićević je dobio snimak na kom je Velja Nevolja vezan i pripadnici klana ga šutiraju. Potom je dobio i poruku u kojoj je pozvan da "dođe da ubije Velju". Vukićević je tada rekao: "Idem da overim debelog" i uputio se ka Ritopeku. Nije ni slutio da je u pitanju jeziva nameštaljka i da više nikada neće izaći iz kuće strave.

Po dobro poznatom receptu kada je ušao u kuću očekujući da vidi vezanog Belivuka, Vukićevića je sačekalo užasno iznenađenje. Vukićević je kako se saznaje mučen najduže i najbrutalnije od svih ostalih žrtava klana. Zamerio se lično Belivuku i zbog toga je satima ili danima mučen, delovi tela su mu odsecani i iživljavanje je trajalo sve dok nije umro. Nakon toga njegovo telo je raskomadano i sudeći po pronađenim tragovima, samleveno u industrijskoj mašini za mlevenje mesa nađenoj u tajnoj sobi u Ritopeku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.