DA LI JE MOGUĆE: Dvoglavi delfin pronađen na plaži u Turskoj! (FOTO)

Izvor: NaDlanu.com, 12.Avg.2014, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE MOGUĆE: Dvoglavi delfin pronađen na plaži u Turskoj! (FOTO)

Dvoglavi delfin isplivao je na obalu plaže u Turskoj, izveštavaju lokalni mediji, a prenosi "Independent".

Kako je preneo B92, privatna medijska agencija Dogan izveštava da su ostaci spojenog delfina otkriveni na plaži u Dikili blizu Izmira. Delfina je prvi uočio Tugrul Metin, profesor fizičkog vaspitanja koji je bio na odmoru u tom kraju.

Mehmet Gokoglu biolog sa Akdeniz univerziteta izjavio je da je ovaj delfin jako retka pojava koja se može porediti sa spojenim >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << blizancima.

AP, BETA, Tugrul Metih

Međutim, on je opovrgao tvrdnje da njegov univerzitet proučava ostatke. On je izjavio da bi univerzitet bio srećan da ih izloži, ali da i dalje ne zna gde su ostaci delfina prebačeni sa plaže.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.