DA LI JE KONAČNO SITUACIJA BEZBEDNA? Svi radnici čačanske Slobode od ponedeljka na poslu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2021, 12:13

DA LI JE KONAČNO SITUACIJA BEZBEDNA? Svi radnici čačanske Slobode od ponedeljka na poslu!

U ponedeljak ujutru 410 radnika pirotehnike u kompaniji Soboda vratiće se na posao, jer su nadležne službe procenile da je situacija bezbedna.

Zaposleni u drugim pogonima koji nisu opasni počeli su da rade u četvrtak.

- Radnici su vraćeni na posao, jer su nadležne službe procenile da je situacija bezbedna, pa će od ponedeljka Sloboda raditi u punom kapacitetu, sa preko 2.000 zaposlenih - rekao je za Tanjug predsednik sindikata kompanije Sloboda Draško Milovanković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
On je, takođe, naglasio da je deo ubojitih sredstava dislociran na sigurno, a da remonteri i dalje čiste teren, kako u krugu, tako i u bližoj okolini Slobode.

- Remonteri i dalje rade na terenu, pa bih apelovao na građane koji žive u blizini kompanije da budu oprezni i ne obrađuju svoja polja bez preke potrebe - istakao je Milovanković.

Kompaniju Sloboda u junu su potresle dve snažne detonacije, kada je prvo stradao magacin gotove robe, a potom i barutana. Tom prilikom naneta je ogromna materijalna šteta ovom preduzeću, ali i objektima u neposrednoj blizini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svi radnici Slobode od ponedeljka na poslu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2021

U ponedeljak ujutru 410 radnika pirotehnike u kompaniji Sloboda vratiće se na posao, jer su nadležne službe procenile da je situacija bezbedna..."Radnici su vraćeni na posao, jer su nadležne službe procenile da je situacija bezbedna, pa će od ponedeljka Sloboda raditi u punom kapacitetu, sa preko...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Svi radnici Slobode od ponedeljka na poslu

Izvor: Radio 021, 10.Jul.2021

U ponedeljak ujutru 410 radnika pirotehnike u kompaniji Sloboda vratiće se na posao.

Nastavak na Radio 021...

Svi radnici Slobode od ponedjeljka na poslu

Izvor: Capital.ba, 11.Jul.2021, 10:25

ČAČAK – U ponedjeljak ujutru 410 radnika pirotehnike u kompaniji Soboda vratiće se na posao, jer su nadležne službe procjenile da je situacija bezbjedna. FOTO: Agencije Zaposleni u drugim pogonima koji nisu opasni počeli su da rade u četvrtak. “Radnici su vraćeni na posao, jer su nadležne...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.