DA LI ĆE VAM TREBATI KIŠOBRANI ILI SAMO OSMESI? Evo kakvo će biti vreme na dočeku Olimpijaca! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Avg.2016, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI ĆE VAM TREBATI KIŠOBRANI ILI SAMO OSMESI? Evo kakvo će biti vreme na dočeku Olimpijaca! (VIDEO)

Svečani doček srpskih sportista povodom osvojenih medalja na Olimpijadi u Rio de Žaneriju, održaće se sutra ispred Narodne skupštine, a zbog rekordnog broja medalja sutrašnji doček će biti jedan od najspektakularnijih do sada. 

Iako današnje vreme i izuzetno niske temperature ne obećavaju sunčano vreme narednih dana, verujemo da mnoge neće sprečiti ni olujna kiša ni grad da se sutra pojave ispred Narodne skupštine i gromoglasnim aplauzom dočekaju srpske olimpijce. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Prema izgledima vremena sutra će biti nešto toplije nego danas, sa temperaturom do 23 stepena i povremenim pljuskovima i grmljavinom.

Da podsetimo, sportisti Srbije osvojili su osam medalja na Olimpijskim igrama u Riju, što je najbolji rezultat od osamostaljivanja države. Osvojili su dve zlatne, četiri srebrne i dve bronzane medalje.

Zlatnu medalju osvojila je vaterpolo reprezentacija, kao i rvač Davor Štefanek u kategoriji do 66 kilograma.

Srebrne medalje osvojili su košarkaši Srbije, tekvondistkinja Tijana Bogdanović, odbojkašice Srbije i kajakaši Marko Tomićević i Milenko Zorić.

Bronzu je donela atletičarka Ivana Španović u skoku u dalj, kao i košarkašice Srbije.

Foto. Printskrin/ Acuuweather.

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda najviše kiše palo je u Subotici. U tom gradu do osam sati palo je 42 litra kiše po metru kvadratnom, dok je u u Valjevu i Loznici palo oko 30 litara kiše.

U Beogradu je palo 14 litara kiše po metru kvadratnom.

Kako navode u RHMZ, tokom dana u većem delu zemlje biće oblačno sa kišom, pljuskovima i grmjavinom, a slično vreme se očekuje i sutra.

Od srede se očekuje poboljšanje vremenskih prilika, kažu u RHMZ.

Kako se pravi vremenska prognoza možete pogledati ovde:

Kretanje oblaka uživo možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.