DA LI ĆE SE PAKAO ZAVRŠITI NA ISTI DAN KADA JE SVE I POČELO: Novi jezivi detalj u vezi Malčanskog berberina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2019, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI ĆE SE PAKAO ZAVRŠITI NA ISTI DAN KADA JE SVE I POČELO: Novi jezivi detalj u vezi Malčanskog berberina!

Policija je u selu pored Knjaževca pronašla obijene brave na kućama.

U jednoj od obijenih kuća nađena je posteljina u kojoj je spavao Ninoslav Jovanović (poznatiji kao Malčanski berberin), ostaci hrane, navodno keksa, i odsečena kosa - za koju se sumnja da pripada nestaloj devojčici. Za Jovanovićem se traga zbog otmice devojčice Monike Karimanović (12).

Svakog časa očekuje se hapšenje Malčanskog berberina, a u moru jezivih detalja je i taj da je otmičar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rođen na današnji datum 1973. godine.

Informaciju o datumu rođenja Malčanskog berberina objavio je on sam na Fejsbuku.

Prema nezvaničnim informacijama, nestala Monika je viđena je danas kod pruge Niš - Zaječar u mestu Podvis, kako su rekli svedoc Malčanski berberin je viđen kako je vuče živu.

Podsetimo, mala Monika nestala je prošlog petka u 7.25 sati kada je krenula u školu, a kada ju je zabeležila i nadzorna kamera sa obližnjeg objekta. Tri minuta kasnije jednostavno je nestala.

Prema najnovijim, ali nezvaničnim informacijama, dosad su pronađeni Monikin školski ranac i jakna koja navodno pripada Ninoslavu J. zvanom Mlačanski berberin, za kojim sve raspoložive snage niške policije tragaju u sumnji da je oteo devojčicu (12).

Inače, Ninoslav J. je pre 25 godina silovao jednu ženu i devojčicu, a kada je pušten 2005. godine na uslovnu slobodu napastvovao je dve devojčice od 12 godina. Obe je prethodno ošišao, a jednu je uspeo da siluje dok je drugu pokušao, ali nije uspeo.

Kada je izašao iz zatvora i odmah se "bacio na slanje poruka" preko Fejsbuka, a zbog proganjanja žena je uhapšen i određen mu je pritvor od 48 sati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.