DA LI ĆE KRALJICA PRIMITI VAKCINU? Britanija konačno dobila odgovor i svi su iznenađeni

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2020, 11:01

DA LI ĆE KRALJICA PRIMITI VAKCINU? Britanija konačno dobila odgovor i svi su iznenađeni

Britanska kraljica će primiti vakcinu protiv kovida-19

Britanska kraljica Elizabeta II trebalo bi da primi vakcinu protiv kovida-19 u narednim nedeljama i potom obelodani da je to učinila kako bi ohrabrila što veći broj Britanaca da učine isto.

Pouzdani izvori bliski kraljevskoj porodici tvrde da će kraljica Elizabeta II (94) i njen suprug princ Filip (99) bez posebnog tretmana, stati u red sa ostalim Britancima u prvom talasu vakcinacije planiranom za građane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << starosti od 80 godina i više, preneo je portal lista Dejli Mejl.

Očekuje se da će kraljevski par prihvatiti da se vakciniše na preporuku svojih lekara, ali i da će to učiniti javno kako bi ohrabrili Britance da se vakcinišu i zanemare teorije zavere o štetnosti vakcinacije protiv kovida-19.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.