DA LI ĆE GA OVAJ ČOVEK DOKRAJČITI? Čekamo samo još jednu potvrdu autentičnosti ovog dokumenta i to je to!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2020, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI ĆE GA OVAJ ČOVEK DOKRAJČITI? "Čekamo samo još jednu potvrdu autentičnosti ovog dokumenta i to je to!"

Promena nema bez nove tehničke vlade, ne mogu promene biti bez političkih završnica.

- Na tragu smo kastodi računa Mila Đukanovića, čekamo samo još jednu potvrdu autentičnosti i verujte, kad to objavim, to će biti politički zemljotres - otkrio je Duško Knežević, predsednik "Atlas Grupe".

- Crna Gora je predmet interesovanja svih, u zemlji, inostranstvu i u regionu, i čini mi se da nikada nismo bili bliži Đukanovićevom kraju - rekao je Knežević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Definitivno imamo pola Crne Gore na ulicama, ako to nije dovoljno da vlast ode i da shvati da oni 30 godina kradu i eksploatišu, prave od Crne Gore jednu rupu Balkana koja ne služi za primer nikome, onda je jasno da su izgubili kompas - pojašnjava on.

- Mislim da je Crkva i pitanje Crkve dosta osetljivo u Crnoj Gori, da je Mitropolija jedan od stubova bića i opstanka crnogorskog naroda. I svi ti protesti koji se dešavaju, mislim da je to spontano, mislim da je to narod koji ne želi više na vlasti režim Mila Đukanovića i mislim da je sa tim svim dešavanjima Crna Gora blizu nekih promena. Ono što sam ja rekao Đukanoviću, sada mu ponavljam, najbolje da spakuje kofere i da napusti Crnu Goru i da ne dozvoli da krv padne u Crnoj Gori - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.