DA JE NAJPAMETNIJI, BIO BI U NAJBOLJIM ODNOSIMA SA SRBIJOM Vulin odgovorom resetovao Milanovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 17:59

"DA JE NAJPAMETNIJI, BIO BI U NAJBOLJIM ODNOSIMA SA SRBIJOM" Vulin odgovorom resetovao Milanovića

Žestok odgovor ministra unutrašnjih poslova

Da je Milanović najpametniji političar u Hrvatskoj, bio bi u najboljim odnosima i sa Srbijom i sa Srbima, a Vučić mu ne bi bio tema, odgovorio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin predsedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću, koji je ponovo napao i izneo niz vulgarnih uvreda na račun predsednika Srbije Vučića i ministra unutrašnjih poslova Vulina.

- Ali, pošto je najgluplji političar u Hrvatskoj, Milanović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napada Srbiju, odlikuje ustaške zločince i Vučić mu je važnija tema od privrede u Hrvatskoj. Ja govorim u svoje ime, a da je Milanović pametniji, na izborima bi izborio bar jednog ministra koji bi možda osetio potrebu da stane u njegovu zaštitu, ovako i može da govori jedino sam o sebi, što jeste u redu, ali kada počne da govori o drugima, bolje da ćuti - istakao je Vulin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.