Cvijetin Milivojević o N1: Zgražavaju se što je objavljen spisak dece, a oni ga objavljivali VIDEO

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 12:02

Cvijetin Milivojević o N1: Zgražavaju se što je objavljen spisak dece, a oni ga objavljivali VIDEO

Beograd -- Politikolog Cvijetin Milivojević tokom gostovanja na N1 ukazao je na licemerje te televizije, pišu "Novosti".

Na pitanje voditeljke N1 "zar ne bi Anketni odbor izvršio pritisak da se otvori pitanje ko je izneo spisak imena dece koje je ubica iz Ribnikara planirao da ubije?", kaže:

"Taj spisak je nebitan, roditelji su tražili da Anketni odbor prestane sa radom do okončanja sudskog procesa. A to ko je izneo spisak, to je bila inercija, zaista ne mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je to bila loša namera g. Veselina Milića. Čak i oni koji su se plašili tih detalja su hteli da vide spisak. A zašto ste vi to preneli i danima posle te konferencije ste puštali taj spisak", rekao je Milivojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.