Izvor: Nezavisne Novine, 20.Apr.2017, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijanovićeva u posjeti SAD

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović boravi u posjeti SAD tokom koje će učestvovati na proljećnoj Skupštini Svjetske banke i Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) i imati više važnih sastanaka.

Cvijanovićeva će se u Njujorku sastati sa vršiocem dužnosti stalnog predstavnika Ruske Federacije u UN Petrom Iljičevim, navodi se u saopštenju Biroa Vlade za odnose sa javnošću.

Tokom boravka u Njujorku premijer Srpske će, u odvojenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << susretima, razgovarati sa izvršnim direktorom Svjetskog jevrejskog kongresa Robertom Singerom i izvršnim direktorom Konferencije predsjednika glavnih jevrejskih organizacija u SAD Malkolmom Henlejnom.

Poslije Njujorka, Cvijanovićeva posjetu SAD nastavlja u Vašingtonu, gdje će učestvovati na proljećnoj Skupštini Svjetske banke i MMF-a.

Na ovom skupu ona će razgovarati sa predstavnicima ovih međunarodnih finansijskih institucija, a sastancima će prisustvovati i ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija.

Delegacija Vlade Republike Srpske razgovaraće sa predstavnicima Svjetske banke i MMF-a o aktivnostima na realizaciji kreditnih aranžmana, kao i o planovima saradnje sa ovim finansijskim institucijama.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Zvizdić od sutra na proljećnoj skupštini MMF-a i Svjetske banke

Izvor: Capital.ba, 20.Apr.2017

SARAJEVO,  Predsjedavajući Savjeta ministara BiH Denis Zvizdić prisustvovaće proljećnoj Skupštini Međunarodnog monetarnog fonda /MMF/ i Svjetske banke koja će biti održana od sutra do nedjelje, 23. aprila, u Vašingtonu. Tokom boravka u Vašingtonu Zvizdić će prisustvovati sastanku holandsko-belgijske...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.