Izvor: Beta, 25.Sep.2018, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijanović: Vučić potvrdio ono na šta vlast u RS odavno upozorava

Premijerka Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, tvrdnjom o umešanosti zapadnih sila u izbore u Republici Srpskoj, rekao ono na šta vlasti u tom entitetu odavno upozoravaju.Ona je navela da je sigurna da će "posle izbora izneti sve dokaze o tome".Cvijanović je, kako su preneli banjalučki mediji, navela da je Vučić rekao da poseduje frapantne dokaze o mešanju zapadnih sila u izbore u RS zato što je, kako je navela, Srbija ozbiljna država, čije službe mogu da dodju do takvih informacija.Prema njenim rečima, srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić nikada nije našao za shodno da kaže da se stranci mešaju u izbore u BiH, ali da je, kako je navela, upozorio da Srbija ne treba da se meša u izbore."Ivanić, nažalost, verovatno smatra da se Srbija meša u izbore time što izgradi školu, put ili vrtić u Srpskoj. To je pogrešan zaključak, jer Srbija želi da pomogne našim gradjanima", rekla je Cvijanović, koja je kandidatkinja za predsednicu RS na oktobarskim izborima.Vučić je juče rekao da će posle oktobarskih izbora u BiH izneti dokaze o mešanju pojedinih zapadnih sila u izbore u RS.On je kazao da pojedini srpski političari optužuju Srbiju da se meša ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽELJKA CVIJANOVIĆ O MEŠANJU ZAPADA U IZBORE U SRPSKOJ: Vučić je rekao ono na šta mi odavno upozoravamo! Srpske službe mogu da dođu do informacija!

Izvor: Kurir, 25.Sep.2018

Premijerka Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, tvrdnjom o umešanosti zapadnih sila u izbore u Republici Srpskoj, rekao ono na šta vlasti u tom entitetu odavno upozoravaju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.