Izvor: Nezavisne Novine, 16.Feb.2020, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijanović: BiH se nije razvila kao istinska multietnička zajednica

BANJALUKA - U dijelu uvodnog obraćanja predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović za sutrašnju posebnu sjednicu Narodne skupštine ističe se da je BiH duboko unesrećeno društvo, jer nije dobilo priliku da se razvije kao istinska multietnička zajednica spremna da traume prošlosti ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"ĆUTE NA SVE ŠTO RADI BOŠNJAČKA POLITIKA" Cvijanovićeva poručila da je BiH duboko unesrećeno društvo

Izvor: Blic, 17.Feb.2020, 09:34

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović navela je u govoru kojim će se danas obratiti na posebnoj sednici Narodne skupštine RS, da je BiH duboko unesrećeno društvo, jer nije dobilo priliku da se razvije kao istinska multietnička zajednica spremna da traume prošlosti pretvori u šanse budućnosti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.