Cvijan: Glasam protiv budžeta

Izvor: Press, 13.Dec.2013, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijan: Glasam protiv budžeta

Cvijan je u Skupštini Srbije, gde se raspravlja o amandmanima na predlog budžeta za narednu godinu, rekao da će glasati protiv budžeta, jer, kako tvrdi, predviđa "otpuštanje minimum 60.000 radnika, zaduživanje od 11 milijardi evra, smanjenje plata".

"Gde su investicije koje smo obećavali? Glasaću protiv, ako se i obezbedi većina za usvajanje budžeta pozivam Nikolića da ne potpiše ukaz”, rekao je Cvijan.

Budžet za narednu godinu je, kako je ocenio, dokaz da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << “palo ono za šta smo se borili u izbornoj kampnji”.

"Godinu i po dana samo pričamo mi smo dobri, ali ne valja ništa, jer su oni ostavili krš i lom", rekao je Cvijan.

Inače Cvijan je najavio kandidaturu za predsednika SNS na izbornoj skupštini koja treba da se održi 25. januara.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Cvijan: Glasaću protiv budžeta

Izvor: Večernje novosti, 13.Dec.2013

BEOGRAD - Poslanik SNS Vladimir Cvijan najavio je danas da će glasati protiv budžeta za narednu godinu i pozvao predsednika Srbije Tomislava Nikolića da ga, ukoliko budžet bude izglasan, ne potpiše. Cvijan je u Skupštini Srbije, gde se raspravlja o amandmanima na predlog budžeta za narednu godinu,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.