Cvetković više nije u policiji, detalji kasnije

Izvor: B92, 15.Jun.2018, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Cvetković više nije u policiji, detalji kasnije"

Novinar Stefan Cvetković završio je davanje izjave u svojstvu građanina u Upravi kriminalističke policije u Beogradu.

To je izjavio tužilac iz Osnovnog javnog tužilaštva iz Vršca Tihomir Knežević.

“Stefan Cvetković je dao izjavu u svojstvu građanina, koja se može smatrati prijavom za protivpravno lišenje slobode. U tom pravcu nije mu bio potreban advokat. Za sada nije ni osumnjičen ni ništa slično, nego se tretira kao oštećen. Dakle, procedura sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << državnim organima je završena. Detalje ćemo kasnije saopštiti”, rekao je Knežević agenciji Beta.

Dodao je da će zapisnik o davanju izjave, kao i svi ostali dokazi biti dostavljeni tužilaštvu od strane Policijske uprave.

Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu rukovodi pretkrivičnim postupkom u slučaju Stefana Cvetkovića iz Bele Crkve, čiji je nestanak bio prijavljen u sredu kasno uveče.

On je, prema navodima predstavnika vlasti, pronađen danas u ranim popodnevnim satima u rejonu Bele Crkve.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Cvetković više nije u policiji, detalji kasnije"

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jun.2018

Novinar Stefan Cvetković završio je davanje izjave u svojstvu građanina u Upravi kriminalističke policije u Beogradu...To je izjavio tužilac iz Osnovnog javnog tužilaštva iz Vršca Tihomir Knežević..."Stefan Cvetković je dao izjavu u svojstvu građanina, koja se može smatrati prijavom za protivpravno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.