Čuveni srpski doktor PREMINUO OD VIRUSA KORONA: Bio je jedan od omiljenih lekara srpskih sportista, glumaca i pevača

Izvor: Večernje novosti, 02.Jul.2020, 14:01

Čuveni srpski doktor PREMINUO OD VIRUSA KORONA: Bio je jedan od omiljenih lekara srpskih sportista, glumaca i pevača

Doktor Milan Mileusnić, poznati srpski lekar, je preminuo u 49. godini života posle kraće i teške borbe sa opakim virusom DOKTOR Milan Mileusnić, poznati srpski lekar, je preminuo u 49. godini života posle kraće i teške borbe sa opakim virusom.Specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, doktor Mileusnić, bio je član Američkog udruženja fizijatara, Fimsa, Srpske asocijacije fizijatara i UMSS. Bio je predsednik i jedan od osnivača Udruženja za regenerativnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << medicinu i proloterapiju Republike Srbije, kao i direktor klinike za rehabilitaciju u Harareu, Zimbabve. Doktor Mileusnić je bio i jedan od omiljenih lekara naših sportista, glumaca i pevača.Od naših poznatih ličnosti, ovom terapijom izlečili su se naši poznati sportisti: Ivana Španović, Mihail Dudaš, Vanja Udovičić i drugi vaterpolo reprezentativci, košarkaši Aleksandar Rašić i Nikola Korać, rukometašica Andrea Lekić, hrvatska rukometašica Katarina Bralo, perjanica rukometaške reprezentacije Crne Gore Katarina Bulatović, a od estradnih zvezda to su: Marija Kilibarda, Milica Milša, Milan Vasić, Andrija Milošević, Petar Strugar, Viktor Savić, Irina Kruška.Odlaskom doktora Milana Mileusnića, Srbija je izgubila vrsnog stručnjaka, čiji je gubitak nenadoknadiv. Vreme i mesto sahrane će biti naknadno objavljeno.(Informer)
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čuveni doktor preminuo od posledica koronavirusa

Izvor: B92, 02.Jul.2020

Doktor Milan Mileusnić, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, preminuo je u 49. godini života od posledica koronavirusa...Mileusnić je preminuo posle teške borbe sa virusom Covid-19. Srpski plivač Čaba Silađi i golman Crvene zvezde Milan Borjan oprostili su se od doktora..."Danas je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.