Izvor: Nezavisne Novine, 12.Dec.2017, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuvena glumica izgleda neprepoznatljivo

Oskarovka Nikol Kidman je izgledala neprepoznatljivo na ulicama Los Anđelesa. Njen zapušten izgled, loš modni stil i frizura, iznenadili su sve.

Australijska glumica Nikol Kidman bila je odevena u obične farmerice, crnu majicu i demode kožnu jaknu, dok je na nogama imala par crnih cipela, bez trunke elegancije.

Ni njena prepoznatljiva duga i njegovana plava kosa više nije izgledala tako.

Nikol je plave uvojke zamijenila je nešto kraćom braon kosom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << a mnogi su primijetili i njen bezlični pogled koji se gubio u daljini....

Dok su slike slavne glumice obilazile svijet, a fanovi iščekivali da saznaju o čemu je riječ, ubrzo su se na internetu pojavile konkretne informacije koje su objasnile ovo neslavno izdanje.

Naime, Nikol je trenutno angažovala na snimanju serije Big Little Lies, a njena uloga policajskog detektiva je zahtijevala potpunu transformaciju.

U skladu sa tim, KIdmanova je uspjela u potpunosti da izmjeni svoj izgled, toliko da su je mnogi jedva prepoznali.

Inače, holivudska glumica je poznata po eleganciji i glamuru koji redovno pokazuje na crvenom tepihu.

Njene odjevne kombinacije se često nalaze na listi najuspješnijih, te ne čudi zašto su najnovije paparaco fotke izazvale tolike komentare u javnosti.

الحائزة على الاوسكار " نيكول كيدمان" ٥٠ عاما ، في موقع تصوير فيلمها القادم #Destroyer . . . . ما رأيكم؟ . . . . . . . .

A post shared by TV and More (@tv_more) on Dec 11, 2017 at 8:33pm PST

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.