Čuvari u zoo-vrtu videli CIPELU KOJA VIRI IZ USTA JEDNE OD VELIKIH MAČAKA, ali ih je tek u kavezu čekala prava noćna mora

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 09:05

Čuvari u zoo-vrtu videli CIPELU KOJA VIRI IZ USTA JEDNE OD VELIKIH MAČAKA, ali ih je tek u kavezu čekala prava noćna mora

Noge su mu bile jezivo osakaćene.

Telo nepoznatog muškarca pronađeno je u kavezu velike mačke u pakistanskom ZOO u sredu, izvestili su iz te institucije. Noćna je mora počela kada su zaposleni videli cipelu kako viri iz usta jedne od velikih mačaka.

- Čistili su vrt i kaveze, a onda su videli cipelu. To im je odmah bilo sumnjivo, pa su pretražili sve i pronašli telo muškarca - rekao je lokalni zvaničnik Zahir Anvar.

Nije, doduše, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poznato o kojoj je životinji radi. U objašnjenju je Anvar koristio pakistansku reč koja može značiti da je reč i o tigru i o leopardu, a pošto ZOO ima obe vrste, zasada je nemoguće utvrditi koja je mačka usmrtila muškarca.

- Ono što za sada možemo reći jeste da taj muškarac očigledno nije bio pri sebi. Normalna osoba ne bi uskočila u kavez, a posebno zato što je ona obezbeđena, pa nije ni lako ući u nju. Iza koveza su stepenice, pa pretpostavljamo da je skočio s njih - dodao je.

Kako saznaju mediji, noge muškarca su jezivo osakaćene.

- Još uvek ne znamo ko je on niti kako je došao tamo. Istraga je u toku. U trenutku pronalaska povrede su bile svega nekoliko sati stare. Trenutno forenzičari pregledaju telo - rekao je spasilac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.