Ćuta javno pročitao: Planira da narod sklanja ministre

Izvor: B92, 11.Maj.2023, 13:53

Ćuta javno pročitao: Planira da "narod sklanja ministre"

Jedan od lidera opozicije Aleksandar Jovanović Ćuta ispred zgrade Vlade poručio dvojici ministara da bolje da odu sami, "nego da ih narod menja na ulici"

Naime, obraćajući se medijima ispred zgrade Vlade kojoj su predstavnici opozicije danas predali svoj zahtev - smenu ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića i direktora BIA-e Aleksandra Vulina, Jovanović je poručio da je bolje da odu sami nego da ih narod menja.

"Tražimo do Bratislava Gašića i Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vulina da urade jedino što mogu a to je da se momentalnosklone sa svih svojih funkcija, i u ime svih mojih kolega iza mene poručujem im da je bolje da to urade sami nego da ih narod menja na ulici", rekao je Jovanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.