Ćuprija: Potukli se ginekolozi

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Nov.2016, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćuprija: Potukli se ginekolozi

Ginekolozi Odeljenja Ginekologije i akušerstva Opše bolnice u Ćupriji, šef odeljenja Radiša Mladenović (58) i ginekolog Vladan Kaluđerović (48) potukli su se na odeljenju u toku radnog vremena.

Mladenović završio na Odeljenju za uho grlo i nos, "zbog preloma nosne kosti gde mu je kost imobilisana i izvršena tamponada nosa zbog jakog krvarenja", rečeno je večeras Tanjugu u toj zdravstvenoj ustanovi.

Kaluđerović je posle pregleda pušten kući, sa hematomima >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << po vratu.

Osoblje Ginekologije i akušerstva nerado govori o ovom incidentu, ali su rekli Tanjugu da je reč "o velikoj sramoti" i strahuju da bi ovaj incident o kome, kako kažu, "bruji Pomoravlje", mogao imati posledica na ugled cele bolnice, koja je najstarija ustanova u tom delu Srbije i najveća na "Koridoru 10", između Beograda i Niša.

Prema priči osoblja, tuča se dogodila u subotu posle vizite u kabinetu Mladenovića.

Policijska uprava u Jagodini nije se oglasila povodom ovog incidenta, v.d. direktora Opšte bolnice dr Slobodan Gajić je izjavio da je slučaj prijavljen Ministarstvu zdravlja i novinare upućuje da tamo potraže informacije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Potukli se ginekolozi u Ćupriji

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Nov.2016

ĆUPRIJA - Ginekolozi Odeljenja Ginekologije i akušerstva Opše bolnice u Ćupriji, šef odjeljenja Radiša Mladenović (58) i ginekolog Vladan Kaluđerović (48) potukli su se na odjeljenju u toku radnog vremena...Mladenović završio na Odjeljenju za uho grlo i nos, "zbog preloma nosne kosti gdje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.