Čuo sam da se šunja, a onda me je svukao na pod Strašan napad na starca (85) u Arilju

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2019, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Čuo sam da se šunja, a onda me je svukao na pod" Strašan napad na starca (85) u Arilju

Prema nezvaničnim saznanjima, M. K. je ispričao da nije čuo da mu se neko šunja kroz kuću i da se probudio u trenutku kada ga je napadač svukao sa kreveta na pod

Još uvek nepoznati razbojnik za kojim policija traga upao je noćas u kuću 85-godišnjeg M.K. iz sela Grdovići kod Arilja i opljačkao ga. Starcu, koga je je nekoliko puta udario i naneo mu lakše telesne povrede, i koji živi sam, pljačkaš je odneo celu penziju.

Razbojništvo koje je diglo na noge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ariljsku policiju dogodilo se noćas oko dva sata kada je provalnik kroz garažna vrata upao u kuću M.K. koji je u to vreme spavao. Prema nezvaničnim informacijama M. K. je ispričao da nije čuo da mu se neko šunja kroz kuću i da se probudio u trenutku kada ga je napadač svukao sa kreveta na pod.

Od zatečenog domaćina razbojnik je tražio novac, a kada mu je ovaj odgovorio da nema, udario mu je nekoliko šamara preteći da će ga tući sve dok mu ne da pare. Nemajući kuda preplašeni starac je otišao u drugu prostoriju iz nje doneo novčanik u kome se nalazilo 27.000 dinara, njegova cela penzija. Razbojnik je uzeo sav novac i pobegao posle čega je M. K. pozvao policiju.

Opljačkani meštanin Grdovića je ispričao da napadač nije bio maskiran, ali da ga mu nije video lice jer se sve odigralo u mraku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.