Čuli smo da je otišao sa živcima zbog raskida: Prijatelji otkrili prošlost MANIJAKA iz tramvaja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2018, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Čuli smo da je otišao sa živcima zbog raskida": Prijatelji otkrili prošlost MANIJAKA iz tramvaja (VIDEO)

M. I. iz Beograda, koji je seksualno uznmiravao devojčicu od 15 godina u beogradskom tramvaju, bavio se zdravim životom i treninzima, kako tvrdi Alo, zbog čega su ga ranije zvali Samuraj

Javnost je šokirao snimak u kojem M. I. na liniji broj dva nasrće na tinejdžerku, naočigled drugih ljudi, koji nisu ništa uradili da joj pomognu. Uhapšen je u četvrtak oko 23 sata, nakon prijave radnice "Kod buraza" u Krnjači, jer je navodno došao iza pulta, odsekao dva parčeta bureka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i otišao.

Nakon objave snimka javilo se još nekoliko devojaka koje su tvrdile da su bile na meti M. I.

Njegovi prijatelji su šokirani, jer ga čak nisu ni prepoznali na snimku.

- Mi smo u šoku! Užasni snimak pojavio se na internetu i zamislite da ga nisam poznala koliko je u lošem stanju. Pre četiri godine smo zajedno trenirali nekoliko meseci, onda je on prestao i izgubili smo svaki kontakt. Šokirani smo, jer iz perioda u kojem ga ja znam, bio je pametan i vredan mladić, čak fanatik za zdravu hranu i treninge. Učestvovao je u grupnim treninzima, bio je dosta fizički spreman i insistirao je na zdravom životu. Zvali smo ga Samuraj! Na snimku koji sam ja videla, on je ugojen i zapušten. Zatečena sam, jer nisam ni znala da je to ista osoba! Čuli smo da je otišao sa živcima zbog raskida sa verenicom i da sada bukvalno priča sam sa sobom po ulici. Ne znam šta je moglo da se dogodi da se toliko promeni i postane nasilan - priča poznanica koja je insistirala na anonimnosti.

Jedan od njegovih poznanika kaže da se M. I. bavio raznim poslovima i da se nije plašio rada, iako je studirao na Mašinskom fakultetu u Nišu.

- Bio je vredan, prodavao je čak i lubenice na pijaci pre deset godina. Bio je opušten i voleo je da se šali. To što je uradio jadnoj devojci za svaku je osudu i ne želim više nikad da čujem za njega. Meni je neverovatno da niko od nas nije znao da se radi o istoj osobi. Nismo ga ni prepoznali na snimku - rekao je sagovornik.

M. I. je saslušan u Prvom osnovnom tužilaštvu, gde se branio ćutanjem. Kako se saznaje, on se čudno ponašao i na saslušanju.

- Na postavljana pitanja odgovarao je sa: "Hvala bogu!", a dodeljena mu je advokatica po službenoj dužnosti. O krivici nije hteo da se izjasni i branio se ćutanjem. Zatraženo je veštačenje njegovog psihičkog stanja da bi se utvrdilo ima li psihičke probleme - navodi izvor blizak istrazi.

Njemu je, na predlog tužilaštva, određen pritvor od 30 dana kako ne bi ponovio krivično delo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MANIJAKA IZ TRAMVAJA ZVALI SAMURAJ: Vodio zdrav život, prodavao lubenice, a onda mu se desilo OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2018, 11:35

Mihailo Isailović (37) iz beogradskog naselja Krnjača, koji je seksualno uznemiravao devojčicu od 15 godina u beogradskom tramvaju, bavio se zdravim životom i treninzima, zbog čega su ga ranije zvali Samuraj!..Javnost je šokirao snimak u kojem Isailović u tramvaju na liniji broj dva nasrće na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.