Čukarički odneo bod iz Niša, novi poraz Voše, trijumf Bačke u Subotici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2019, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukarički odneo bod iz Niša, novi poraz Voše, trijumf Bačke u Subotici

Fudbaleri Radničkog i Čukaričkog remizirali su danas u Nišu 2:2 (1:1), u prvoj utakmici 3. kola plej-ofa Superlige Srbije. Mladost ubedljiva protiv Voše, poraz Proletera.

Radnički je na Čairu bio na pragu trijumfa, jer je posle preokreta vodio golovima Lazara Ranđelovića u 24. i Nermina Haskića u 62, sve do prvog minuta sudijske nadoknade, kada je Luka Stojanović doneo veliki bod gostima sa Banovog brda.

Isti igrač, koji je ove sezone već bio strelac protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Radničkog, ali i protiv Crvene zvezde i Partizana, pogodio je za Čukarički i u 11. minutu.

Tim Nenada Lalatovića propustio je šansu da se približi Crvenoj zvezdi na samo bod, pred večiti derbi večeras od 19 sati, pa je sada razlika na tri.

Sa druge strane, Čukarički je preuzeo treće mesto sa bodom više od Partizana.

Mladost ubedljiva protiv Voše, poraz Proletera

Fudbaleri Mladosti savladali su Vojvodinu rezultatom 3:1 na domaćem terenu u 33. kolu plej-ofa Superlige Srbije.

Mladost je pobedom došla do 32. boda u Superligi i time prestigla Čukarički na tabeli, ali i Partizan, ispred kojeg će ostati ukoliko crno-beli ne pobede Crvenu zvezdu u 160. "večitom" derbiju.

Dvostruki strelac za Mladost bio je Aleksandar Pejović, koji je oba puta bio precizan sa bele tačke, čime je došao do učinka od čak 12 postignutih jedanaesteraca ove sezone.

Treći gol za domaćina bio je delo Radivojevića, dok je počasni gol za Vojvodinu postigao Matić, takođe iz penala.

Do pobede u plej-ofu je takođe došao i Napredak, koji je golovima Alivodića i Zukanovića pobedio Proleter sa sigurnih 2:0.

Zemun peticom "častio" Mačvu, trijumf Bačke u Subotici

Fudbaleri Zemuna savladali su Mačvu na gostovanju u Šapcu sa 5:1 u 33. kolu Superlige Srbije i napravili krupan korak u borbi za opstanak.

Fudbaleri Zemuna bore se za opstanak u ovoseznskom izdanju Superlige Srbije i u utakmici sa Mačvom postigli su čak pet golova i upisali veoma važna tri boda pa će do kraja sezone itekako imati čemu da se nadaju.

Prvi gol je postigao Filip Kukuličić već u devetom minutu, da bi Ivan Ilić već posle 17 minuta uvećao prednost gostiju. U prvom poluvremenu je "pao" još jedan gol, a postigao ga je Filip Pejović i to je ispostaviće se jedini koji je Mačva postigla.

Nikola Ristović je već početkom drugogo poluvreme postigao gol za 3:1, da bi se nekadašnji kapiten Partizana, Nemanja Tomić upisao u strelce pri rezultatu 4:1, a konačan rezultat postavlja Filip Kukuličić u 77. minutu i tim golom "zatvara krug".

Bačka je u Subotici došla do pobede golom Dragana Žarkovića u 80. minutu, a bez pobednika su se završile dve utakmice – između Rada i Voždovca i između Radnika iz Surdulice i Dinama iz Vranja, a obe su završene rezultatom 1:1.

Rezultati i strelci 3. kola plej-ofa:

Radnički - Čukarički 2:2 (Ranđelović 24, Haskić 62 - Stojanović 11, 90+1), Mladost - Vojvodina 3:1 (Pejović penali u 30. i 48, Radivojević 57 - Matić penal 76), Napredak - Proleter 2:0 (Alivodić 17, Zukanović 90), Crvena zvezda - Partizan 2:1 (Ben penal 60, Vukanović 80 - Gomeš penal 89).

Tabela: Crvena zvezda 48, Radnički 42, Mladost 32, Čukarički 31, Partizan 30, Napredak 27, Proleter 22, Vojvodina 20.

Plej-aut: Spartak - Bačka 0:1 (Žarković 80), Mačva - Zemun 1:5 (Pejović 40 - Kukuličić 9, 77, Ilić 26, Ristović 56, Tomić 66), Voždovac - Rad 1:0 (Mašović 43), Radnik - Dinamo 1:1 (Stojanović 45 - Macukas 47)

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.