Izvor: Vesti-online.com, 16.Feb.2017, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Čuj, videla mi se guza..."

Pevačica Milica Todorović smatra da je popularna je jer je drugačija od ostalih.

- Svesna sam, zato što sam drugačija od ostalih. Svi se utapaju u jednu masu, a ja odskačem. Najviše me vole zbog moje iskrenosti. Zbog toga i zbog moje duhovitosti. Narod voli kad je neko opušten, kad se non-stop smeje, kao što ja radim. Mislim da je to zbog toga - objasnila je Milica koja je nedavno sve oduševila tverkovanjem na Kubi.

S obzirom na to da je nedavno usled seksi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << plesa kod Lee Kiš slučajno pokazala donji veš, Milica je otkrila koliko joj smeta kada je fotografi uslikaju u nezgodnoj situaciji.

- Čuj, videla mi se guza… Pa imam guzu kao i svi ostali! Uslikali smo Milici gaćice… Okej… Svi nose gaće, valjda… - u svom stilu rekla je Milica za "Telegraf".

Ona je objasnila i kako njen dečko Miloš reaguje na takve natpise i fotografije:

- Ništa. On pogleda i kaže: "Aha, dobro". Navikao se i on više. Pored mene je tri godine i u početku mu je to bilo čudno, sad je shvatio da to tako funkcioniše.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.