Čudom preživeo udar pomahnitalog auta

Izvor: RTS, 24.Jun.2009, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudom preživeo udar "pomahnitalog" auta

Jednog dečaka na jugoistoku Turske samo je čudo spasilo od pomahnitalog automobila, što su zabeležile i sigurnosne kamere.

Četvorogodišnji Muhamed Dirlik slučajno se našao pred prodavnicom kada je vozač izgubio kontrolu nad automobilom i krenuo prema njemu u punoj brzini. Dečaka je pravo čudo spasilo, a to su zabeležile sigurnosne kamere. 

"Razgledao sam okolo kada me je auto udario. Onda je došla policija i odvela me", rekao je dečak.

Muhamedovi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << roditelji su sa zakašnjenjem otkrili šta mu se desilo: "Bilo nam je jasno da se dogodila nesreća, kada smo čuli buku u susedstvu. Onda je naš sin došao plačući."

"Nismo ni pomislili da je auto udario njega. Mislili smo da se čudno ponaša i plače, jer je bio svedok saobraćajne nesreće", ispričao je dečakov otac, Ibrahim Halil Dirlik.

Vozač automobila je rekao da je izgubio kontrolu nad vozilom, pokušavajući da izbegne jedno kuče na putu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.