Čudo u Parovima: Ružica u izolaciji, a nije se ni tukla, ni svađala

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jan.2016, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudo u Parovima: Ružica u izolaciji, a nije se ni tukla, ni svađala

Navikli smo da Ružica Veljković u rijalitijima često pravi incidente, pa joj ni izolacija nije strana. Ovog puta, u Parovima se desilo nešto neobično. Ružica je kažnjena jer nije ništa uradila. Samo je ćutala.

Naime, Veljkovićeva je odbila da razgovara sa voditeljkom Bojanom. Na postavljeno pitanje, ona je samo ćutala. A svoju tišinu objansila je rečima:

- Nisam pričala celo veče, pa što bih sada? Rekla si mi da mogu da budem kažnjena ako govorim, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sada samo ćutim. Šta, hoćete li da me kaznite i zato što ćutim - pitala je Ružica.

Bojana je ovaj njen postupak shvatila kao nepoštovanje i poslala je Veljkovićevu u izolaciju. Tom prilikom je i upozorila ostale ukućane da će proći isto, ukoliko ne budu poštovali produkciju.

Pogledajte video i procenite sami da li je Ružica ovog puta zaista zaslužila izolaciju:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.