Izvor: Nezavisne Novine, 26.Feb.2020, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čubrilović: Za SDS i PDP presudni lični i stranački interesi

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je Srni da su lični i stranački interesi presudili nad opštim, a stranački nad interesima Srpske kada su SDS i PDP u Parlamentarnoj skupštini BiH podržali da se po hitnom postupku u proceduri nađe ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čubrilović: Ustav temelj slobode, očuvanja i jačanja Srpske

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Feb.2020, 11:10

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je Srni da je Ustav Srpske kao najviši pravni akt temelj slobode, očuvanja ustavne pozicije, jačanja i razvoja Republike, te zaštite ravnopravnosti i jednakosti svih građana i naroda koji žive u Republici Srpskoj.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.