Izvor: Nezavisne Novine, 03.Avg.2020, 14:08

Čubrilović: Oluja simbol pogroma koji Srbi nikada ne smiju da zaborave

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je, povodom obilježavanja 4. avgusta, Dana sjećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji "Oluja", da je u toj akciji Republika Hrvatska etnički očišćena od 250.000 Srba što je najveći zločin izvršen u posljednjem ratu na teritoriji bivše Jugoslavije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čubrilović: "Oluja" simbol pogroma Srba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2020

Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je da je akcija "Oluja" simbol pogroma jednog naroda i ukazao da taj pogrom Srbi nikada ne smeju da zaborave...Kako je saopšteno iz Kabineta predsednika Narodne skupštine Srpske, a povodom obeležavanja 4. avgusta - Dana sećanja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.