Izvor: Danas, 16.Dec.2015, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvi u Kulturnom centru Grad

Bend Crvi će nastupiti u četvrtak, 17. decembra, od 22 sata u Kulturnom centru Grad. Crvi su alternativni rok sastav iz Beograda. Imali su nekoliko uspešnih koncerata u Beogradu.

Posle jednog od koncerata Žikica Simić je Crve opisao: "Kao da Minutemen sviraju pesme Gun Club na instrumentima ukradenim od Television. Hardkor energija, distorzija, fid-bek, električna struja, poludeli bas koji piči u noć. I trans, koja sačekuje u svakoj pesmi, i vodi negde daleko." Crvi će >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << uskoro će izbaciti svoj prvi EP sa tri pesme i spot za pesmu "Sestra, majka, ja" u režiji Mine Đukić. Nakon duže pauze, bend će 17. decembra nastupiti u novoj postavi i publici predstaviti novi zvuk i nove pesme. Cena karte je 300 dinara.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.