Izvor: Blic, 28.Okt.2009, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvi na meniju u „Survivoru“

Osvanuo je i šesti dan na poluostrvu Karmoan, a plemena „Manobo” i „Ga’dang” su rano ujutru dobila zagonetni paketić u kojem je zemlja sa velikim, debelim crvom. Nagađaju da se radi o igri i vrlo brzo i jedni i drugi shvataju da će igra za imunitet biti teška za stomak.

I oba plemena su spremna da za imunitet progutaju sve, pa čak i crve. Dina je jedina koja se pobunila, te se čak usudila da kaže da crve neće jesti ni po cenu izbacivanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << U plemenu „Ga’dang” samouvereno su zaključili da su članovi „Manoba” suviše svileni da bi gutali crve. Ubrzo je stiglo vreme za igru, a borba za imunitet podrazumevala je da takmičari pređu niz prepreka od kojih je, ispostaviće se, jedenje crva bila najmanja, a rešavanje slagalice najteža. Tokom igre u plemenu „Ga’dang” svi su se međusobno posvađali, ispsovali, izdrali, isplakali i izvređali, dok je „Manobo” preskakao prepreke kao od šale. „Manobo” osvaja imunitet, a Dina je osim svojih reči pojela i crve. I dok jedan deo „Ga’danga” razmišlja koga će na sledećem Plemenskom savetu da izbace iz „Survivora”, Ana i Njegoš imaju preča posla, te se na plaži grle, smeju, a Njegoševe ruke mrse njenu kosu.

www.survivor.rs

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.