Izvor: Nezavisne Novine, 26.Feb.2016, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveni krst Banjaluka: Prodajom bonova do pomoći ugroženima

BANJALUKA - Gradska organizacija Crvenog krsta tokom marta organizovaće akciju solidarnosti u kojoj će biti prodavani bonovi za prikupljanje sredstava za pomoć socijalno najugroženijim porodicama u Banjaluci, najavili su u petak iz ove organizacije.

Željkica Ilić, sekretar GO Crvenog krsta, istakla je da će u okviru akcije, koja traje od 1. do 31. marta, volonteri s ovlaštenjima i akreditacijama Crvenog krsta prodavati numerisane bonove u apoenima od jedne, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << pet, 10 i 50 KM. Akcijom će biti obuhvaćene sve osnovne i srednje škole, fakulteti te javni i privatni sektor.

Dodala je da je u prošlogodišnjoj akciji prikupljeno 8.500 KM.

Saša Marković, predsjednik Organizacionog odbora akcije, rekao je da je kratkoročni cilj prikupljanje novca za pomoć socijalno ugroženima dok je dugoročni podizanje svijesti građana o solidarnosti.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.