Crvena Jabuka u aprilu u Srbiji

Izvor: Blic, 10.Feb.2014, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena Jabuka u aprilu u Srbiji

“Crvena Jabuka” će ovu godinu obeležiti koncertima “Bez struje - za dušu” koje će održati u akustičnim i intimnim salama širom regiona.

Prvi koncert u nizu je 18. februara u dvorani Lisinski u Zagrebu, a pošto tradicionalno “nekako s proleća” dolaze u Srbiju, u Beogradu ćemo ih slušati 25. aprila u Domu sindikata, a 27. aprila u novosadskom Srpskog narodnom pozorištu.

- Ovo je jedinstvena prilika da se družimo “anplakt”, bez struje u najakustičnijim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << salama u regionu. U novim aranžmanima i u proširenom sastavu čućete veliki broj pesama kao presek opusa “Crvene jabuke” - kaže Dražen Žerić Žera, frontmen jedne od najpopularnijih grupa u bivšoj Jugoslaviji.

Ulaznice za koncerte u Beogradu i Novom Sadu po ceni od 1.500, 1.700 i 1.900 dinara biće u prodaji od 24. februara.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Crvena Jabuka u aprilu u Srbiji

Izvor: Dzungla.org, 10.Feb.2014

“Crvena Jabuka” će ovu godinu obeležiti koncertima “Bez struje – za dušu” koje će održati u akustičnim i intimnim salama širom regiona. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.