Crnomarković: Verujemo u pobedu i prolaz dalje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2018, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnomarković: Verujemo u pobedu i prolaz dalje

Fudbaler Radničkog iz Niša Đorđe Crnomarković izjavio je danas da veruje u pobedu u revanšu protiv Makabija iz Tel Aviva i prolaz u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Svaki dan pričamo o tome, mi smo svi ubeđeni da ćemo pobediti. Najbitnije je da ih "otvorimo" u prvih pola sata i damo gol. Nama je jako značajna podrška navijača, na krilima nje nismo stali ni nakon 4:0 protiv Gzire. Nadam se da će nam njihova podrška pomoći da još jednom zabeležimo pozitivan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rezultat", rekao je Crnomarković za sajt kluba.

On smatra da je poraz od 2:0 u prvom meču bio previsok.

"Imamo šansu da u Nišu pokažemo šta i koliko umemo. Igramo na našem stadionu, po prijatnoj temperaturi. Biće to tvrda utakmica sa visokim tempom", zaključio je štoper Nišlija.

Utakmica između Radničkog i Makabija igra se sutra od 21 sat na stadionu Čair u Nišu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crnomarković pred Makabi: Verujemo u prolaz

Izvor: Vesti-online.com, 01.Avg.2018

Fudbaler Radničkog iz Niša Đorđe Crnomarković je rekao da veruje u pobedu u revanšu protiv Makabija iz Tel Aviva i prolaz u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope...- Svaki dan pričamo o tome, mi smo svi ubeđeni da ćemo pobediti. Najbitnije je da ih "otvorimo" u prvih pola sata i damo gol....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.