Crnogorac krijumčario 10,5 kilograma marihuane

Izvor: Blic, 17.Mar.2014, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorac krijumčario 10,5 kilograma marihuane

Granična policija BiH uhapsila je u Trebinju državljanina Crne Gore koji je pokušao da prokrijumčari oko deset i po kilograma marihuane.

Crnogorski državljanin čiji su inicijali D.R., u čijem automobilu je pronađena droga, uhapšen je u petak, 14. marta, na graničnom prelazu Deleuša, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Tri pakovanja droge bila su sakrivena u rezervnom točku, u prtljažniku automobila crnogorskih registracija. Daljim pretresom vozila, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je izvršen po nalogu Suda BiH, nađeno je još sedam pakovanja marihuane.

D.R. je u subotu, 15. marta, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlašten promet opojnim drogama predat Tužilaštvu BiH. Droga, vozilo i drugi dokazni materijali privremeno su oduzeti i biće predati Sudu BiH.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.