Izvor: Vesti-online.com, 31.Jul.2012, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorac izbacio iz restorana monahinju i majku s decom jer su Srbi

Vlasnik Etno sela “Kadmi” na Njegušima Milo Kadija u subotu je oko 19.30 časova izbacio je iz svog restorana Veselinku Rajković, njeno petoro maloletne dece i monahinju Mitropolije crnogorsko-primorske, eparhije Srpske pravoslavne crkve.

Veselinka Rajković je sa djecom i verskom učiteljicom svoje dece u subotu krenula na more, ali i da bi posetili manastir na Prevlaci.

“Nakon napornog i lepog dana odlučili smo da se vratimo preko Njeguša, jer su deca bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << radoznala i htela su da posete Etno selo, koje su ranije često gledala samo na televiziji”, počela je priču Rajkovićeva.

Ušli su svi zajedno u restoran “Kadmi”.

“Deca su bila gladna i umorna od puta. Zatekli smo kuvaricu, koju smo pitali služe li kačamak, rekla je služe ali mora da se sačeka malo duže dok se pripremi. Bila je prijatna prema nama, međutim, u tom trenutku je iza nas ušao neki tada nepoznat čovek i rekao je: "Za vas ovde nema obroka'”, kazala je Rajkovićeva.

Ona dodaje da je pomislila da se neko našalio s njima.

“Okrenuli smo se da vidimo da li se to neko našalio, kada smo ugledali čoveka koji je bio potpuno ozbiljan i gledao je u versku učiteljicu moje dece, koja je bila u crkvenoj odori. Upitao je veroučiteljicu, kao da je znao odgovor: "Vi radite za srpsku crkvu?", na šta mu je kratko odgovorila: "Radim”, nastavila je da priča “Vestima” Rajkovićeva, koja je dodala da je čovek nakon odgovora monahinje ponovio: “Za vas ovde nema hrane, ovde je sve crnogorsko”.

“Vijesti” su kontaktirale Mila Kadiju, vlasnika Etno sela “Kadmi” koji je potvrdio da je izbacio iz svog restorana monahinju i majku sa petoro dece.

Prilikom prvog telefonskog poziva novinara “Vijesti”, Kadija je kazao: “To se desilo zato što mi je bilo milo”. Razgovor je kratko trajao i uz psovku, Kadija je spustio slušalicu. Nakon nekih pet minuta nazvao je novinara “Vijesti” i rekao: “Napiši da sam crnogorski nacionalista”, i da “Srbi ne mogu da jedu kod mene”.

Uputio je i niz pogrdnih naziva za kaluđere i monahinje Srpske pravoslavne crkve.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Demolirana kafana iz koje su izbačene Srpkinje

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jul.2012

Kafana iz koje je vlasnik Milo Kadija izbacio Veselinku Radojković i njeno petoro dece, kao i monahinju iz Mitropolije crnogorsko-primorske samo zato što su se izjasnili kao Srbi demolirali su Beranci...Vlasnik etno sela Kadmi u Njegušima crnogorskim medijima je naglasio da je "crnogorski nacionalista"...

Nastavak na Vesti-online.com...

Kadija te izbaci, Kadija te tuži

Izvor: Mondo, 31.Jul.2012

Vlasnik etno restorana Kadmi u Njegušima Milo Kadija kazao je danas da je podneo krivičnu prijavu protiv jedne monahinje Mitropolije crnogorsko-primorske i Veselinke Rajković iz Podgorice.

Nastavak na Mondo...

Kadija vređao novinarku Kurira: Ti si srbijanska sponzoruša!

Izvor: Kurir, 01.Avg.2012, 06:59

Ovako nas je dočekao Milo Kadija, vlasnik etno-sela na Njegušima, posle pisanja da je iz kafane izbacio majku sa decom jer su Srbi..BEOGRAD - Strašno!..- Napiši ovako. Dobila sam izjavu od kretenčine. Sad ja tebi treba da rečem da si ti srbijanska sponzoruša i kretenčina...Ovim rečima je ekipu...

Nastavak na Kurir...

Turistička inspekcija zatvorila Kadijino etno selo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2012

PODGORICA -..Turistička inspekcija Crne Gore zatvorila je etno selo "Kadmi", čiji je vlasnik Milo Kadija izbacio iz restorana Veselinku Rajković i njeno petoro maloletne dece, kao i jednu monahinju Mitropolije crnogorsko-primorske, jer, kako je kazao, ne podnosi Srbe i Srpsku pravoslavnu crkvu...Inspekcija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Srbomrzac traži zaštitu!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Avg.2012

Vlasnik Etno sela Kadmi na Njegušima Milo Kadija, koji je iz restorana izbacio ženu s petoro dece i monahinju jer su Srbi, žalio se policiji na Cetinju da je dobio preteće SMS poruke...Policija, koja nije reagovala zbog Kadijinog siledžijskog ponašanja, odmah je preuzela mobilni telefon i karticu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.