Crni oblaci stižu iznad Beograda: Jaka grmljavina cepa nebo po zapadu Srbije, tutnji nevreme!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2018, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crni oblaci stižu iznad Beograda: Jaka grmljavina cepa nebo po zapadu Srbije, tutnji nevreme!

Vremenske prilike za Srbiju

U narednih sat vremena iz pravca Zvornika i Krupnja oblačni sistem koji daje jak pljusak, grmljavinu i grad premeštaće se na sever ka Loznici i Banji Koviljači, oglasio je RHMZ hitnim upozorenjem.

Pročitajte i:

Kako je najavio dalje Republički hidrometeorološki zavod, od 20 do 22 sata na zapadu Bačke i Srema i u zapadnoj Srbiji vreme je mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Izdato je i upozorenje za kratkotrajne vremenske nepogode koje se očekuju do utorka, a koje bi mogle da naprave problem sa poplavama.

Večeras i noćas na zapadu i severu zemlje, a sutra i u ostalim krajevima lokalno se očekuju kratkotrajne vremenske nepogode: obilne padavine (20 milimetara za kratak vremenski period, lokalno i više), grad i olujni vetar.

U ponedeljak i pojedinim delovima u Beogradu moguće su kratkotrajne vremenske nepogode, koje će doneti istu količinu padavina kao najvaljenu za Srbiju u toku noći.

Narandžasti meteoalarm za opasno vreme izdat je za zapadnu Srbiju, dok je za istok na snazi žuti, gde vreme mogu biti potencijalno opasni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.