Crni oblaci nad Srbijom, potop i munje – HAARP, klimatske promene ili nešto treće? VIDEO

Izvor: B92, 26.Jun.2019, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crni oblaci nad Srbijom, potop i munje – HAARP, klimatske promene ili nešto treće? VIDEO

Crni kišni oblaci potopili su mnoge krajeve u Srbiji, ali i pokrenuli žestoke rasprave.

U javnosti se ovih dana opet vodi žestoka polemika da li je nevreme koje nas prati skoro dva meseca posledica klimatskih promena ili eksperiment kojim upravlja ljudska ruka.

Koliko je opravdana sumnja da nebo nad našom zemljom kontroliše američki sistem HAARP, da li je u pitanju samo ćud prirode ili ima mesta i za teoriju zavere, može li se savremenom tehnologijom upravljati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klimom i vremenskim nepogodama, samo su neka od pitanja za prof. dr Momčila Milinovića, člana Akademije inženjerskih nauka i profesora na Katedri za naoružanje Mašinskog fakulteta u Beogradu.

Milanović je jedan od predlagača da se knjiga Elane Frilend "Hemijski tragovi, HAARP i potpuna dominacija na planeti Zemlji" objavi na srpskom jeziku i recenzent je te knjige.

"Moraćemo da budemo vrlo precizni, ali ne možemo da budemo precizni, HAARP-om se sigurno nešto ugrožava, ali je sasvim sigurno da se nešto ne ugrožava. Male su energije HAARP-a u odnosu na Sunce. Druga stvar je lokalno delovanje na klimu. To su i protivgradne rakete. Makroupravljanje klimom to je veći potez i to je najaktuelnije pitanje civilizacije", rekao je on.

Opširnije u video-prilogu:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.