Izvor: Nezavisne Novine, 28.Feb.2018, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnadak: Odnosi sa Kuvajtom bez otvorenih pitanja

SARAJEVO - Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak ocijenio je tokom razgovora sa ambasadorom Kuvajta u BiH Naserom Riden Tamer Al Motairijem da su odnosi između BiH i Kuvajta prijateljski i bez otvorenih pitanja.

Crnadak je poželio dobrodošlicu Motairiju, istakavši da BiH posebno interesuje da unaprijedi ekonomsku saradnju i privuče kuvajtske investicije, saopšteno je iz Ministarstva inostranih poslova.

Crnadak je obavijestio Motairija o toku procesa evropskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << integracija BiH i o unutrašnjoj političkoj situaciji, posebno o procesu usvajanja izmjena Izbornog zakona.

Motairi je zahvalio Crnatku za dobrodošlicu, a zatim iznio mišljenje o situaciji u regionu i aktivnostima na pronalaženju rješenja za prevazilaženje krize nastale prekidom diplomatskih odnosa Zalivskih zemalja sa Katarom.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.