Crna Gora pouzdan partner OEBS-a

Izvor: B92, 11.Dec.2013, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora pouzdan partner OEBS-a

Podgorica -- Crna Gora je pouzdan član i partner OEBS, saopšteno je nakon razgovora predsednika te zemlje Filipa Vujanovića i šefa misije OEBS u Crnoj Gori Janine Hrebičkove

Vujanović je, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, iskazao poštovanje za sve aktivnosti koje je misija OEBS-a preduzimala u Crnoj Gori, u reformama u brojnim oblastima.

"Veliki značaj OEBS-a bio je i u posmatranju izbornih procesa, kao i u procesu uništenja viška vojne opreme i municije u Crnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Gori, gde smo postigli značajan uspeh", ocenio je on.

Vujanović je izrazio uverenje da će Crna Gora i dalje biti pouzdan član OEBS-a i partner u svim aktivnostima.

On je istakao da veruje da je OEBS prepoznao da je Crna Gora dobar primer regiona i da je snažno posvećena evropskim i evroatlanskim integracijama.

Hrebičkova je ukazala na vredna dostignuća partnerstava OEBS-a i Crne Gore, ističući zadovoljstvo što je Crna Gora postigla aktuelni nivo društvenog razvoja.

Ona je iskazala poštovanje za reformu pravosudnog sistema, kao i integracioni uspeh Crne Gore.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.