Crna Gora ponovo na nogama: Širom zemlje slavi se izbor nove vlade VIDEO

Izvor: B92, 04.Dec.2020, 21:49

Crna Gora ponovo na nogama: Širom zemlje slavi se izbor nove vlade VIDEO

Nakon izglasavanja nove vlade, u Crnoj Gori se slavi. Ljudi su izašli na ulice sa zastavama, automobili trube, a tu je i vatromet.

​Nakon trodnevnog zasedanja i tri meseca od izbora u Crnoj Gori, izglasana je nova vlada sa premijerom Zdravkom Krivokapićem na čelu. Za izbor nove vlade glasao je 41 poslanik, protiv je bilo njih 28 i jedan je bio uzdržan.

Zdravko Krivokapić je posle rasprave u završnoj reči poručio da nova vlada neće biti sluga nikome, da će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << slušati glas građana i da će trajati četiri godine.

​Vlada ima dvanaest ministarstava i jednog potpredsednika. Potpredsednik vlade je jedina stranačka ličnost, lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.