Crna Gora na nogama: ZDUŠNO SE SLAVI DAN SANDŽAKA, OSVANULI I BILBORDI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 02:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora na nogama: ZDUŠNO SE SLAVI "DAN SANDŽAKA", OSVANULI I BILBORDI! (FOTO)

Na ovu situaciju, se osvrnuo i Milan Knežević, poslanik DF-a na današnjem skupštinskom zasedanju, i pitao premijera da li taj deo Crne Gore i dalje teritorijalno u Crnoj Gori, i šta se to slavi.

U gradovima na sjeveru Crne Gore, jutros su osvanuli bilbordi, kojima se čestita Dan Sandžaka, a tim povodom oglasila se i Bošnjačka stranka, koja je čestitala ovaj "praznik".

Povodom obeležavanja 20. novembra, "Dana Sandžaka", Bošnjačka stranka čestita svim pripadnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bošnjačkog naroda, institucijama i organizacijama, koje proslavljaju ovaj dan.

- Obeležavanjem Dana Sandžaka čuvamo sećanje na zasedanje Zemaljskog antifašističkog veća narodnog oslobođenja Sandžaka (ZAVNOS) u Pljevljima 1943. godine, kao izraza naše antifašističke orijentacije i tradicije multikulturalnog društva.

- Doslednost u negovanju ovih vrednosti je put koji Bošnjačka stranka bira od svog osnivanja - poručuju iz Bošnjačke stranke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.