Izvor: Blic, 13.Feb.2010, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora i Šarići

Kao mlad student učestvovao sam na seminarima o strategijama komunikacije na kojima smo učili kako da prepoznamo kada sagovornik pokušava da izbegne neprijatna pitanja. To su već oni čuveni primeri u kome vam sagovornik kaže „to je važno pitanje, ali mnogo važnije je...“ i onda krene da govori o onome što je u njegovu korist.

Ovih dana svedok sam, kao i ostali građani, kako najviši rukovodioci Crne Gore, na čelu sa premijerom Milom Đukanovićem, na sve moguće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << načine pokušavaju da izbegnu da daju odgovore u vezi sa narko-bosom Darkom Šarićem. „Važno je da li je Šarić na poternici, ali mnogo je važnije zašto nam iz Srbije nisu poslati dokazi", čuje se iz Podgorice. Možda u ovom trenutku treba biti surovo iskren i reći - dokazi postoje (znaju to i u Crnoj Gori), ali nisu prosleđeni jer bi momentalno bili dostavljeni Šariću i njegovim saradnicima, kao i mnogo puta do sada.

Crna Gora je nezavisna i suverena država i niko nema prava da joj govori kako da se ponašati i šta da radi, ali je takođe naše pravo da ne dozvolimo da nas prave budalama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.