Crna Gora dodeljuje ekonomske pasoše

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2020, 13:39

Crna Gora dodeljuje ekonomske pasoše

Crna Gora je dodelila prvi pasoš u okviru projekta ekonomskog državljanstva i to državljaninu Rusije, prenose crnogorski mediji.

Informaciju da je dodeljen prvi pasoš zvanično su potvrdili u kompaniji Henley&Partners, koja je jedan od tri licencirana agenta za posredovanje u tom projektu, ali zbog poverljivosti nisu mogli da saopšte ime svog klijenta i njegovu matičnu državu.

U toj kompaniji sa 30 kancelarija širom sveta kažu da su dobili upite za crnogorski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << program sticanja državljanstva putem ulaganja sa svih kontinenata.

Vladin trogodišnji program za sticanje ekonomskog državljstva kroz ulaganje startovao je 1. januara prošle godine i kroz njegovu realizaciju biće dodeljeno 2.000 pasoša.

Ovogodišnjim budžetom je bilo planirano da se 15 miliona evra slije u državnu kasu po osnovu realizacije tog projekta, ali u rebalansu budžeta ti prihodi nisu projektovani zbog aktuelne krize izazvane pandemijom korona virusa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rus vlasnik prvog "zlatnog" pasoša Crne Gore, identitet poverljiv

Izvor: B92, 08.Jul.2020

Podgorica -- Crna Gora je dodelila prvi pasoš u okviru projekta ekonomskog državljanstva i to državljaninu Rusije, prenose crnogorski mediji...Informaciju da je dodeljen prvi pasoš zvanično su potvrdili u kompaniji Henley&Partners, koja je jedan od tri licencirana agenta za posredovanje u tom projektu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.