Crna Gora: Pronađeno zapaljeno telo muškarca

Izvor: B92, 08.Apr.2023, 15:12

Crna Gora: Pronađeno zapaljeno telo muškarca

Tri hica ispaljena su u muškarca čije telo je, potom, poliveno i zapaljeno u šumi u mestu Šteke, nadomak Podgorice, pišu Vijesti.

Ugljenisano telo pronađeno je jutros oko 10.20 sati nekoliko stotina metara udaljeno od seoskog puta. Prema istim informacijama njegovo telo nije u potpunosti izgorelo, što će pomoći istražiteljima da ga identifikuju.

Policija je na licu mesta, u toku je uviđaj u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici.

Preduzimaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se mere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti.

U toku je uviđaj tokom kog policija pokušava da pronađe tragove zločina. Na licu mesta su i policijske ekipe sa psima tragačima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UPUCALI GA SA TRI METKA I SPALILI: Mafijaška likvidacija nadomak Podgorice - PRONAĐENO UGLJENISANO TELO

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023

Njegovo telo nije u potpunosti izgorelo, što će pomoći istražiteljima da ga identifikuju...Tri hica ispaljena su u muškarca čije telo je, potom, poliveno i zapaljeno u šumi u mestu Šteke, nadomak Podgorice...Zapaljeno telo pronađeno je jutros oko 10:20 sati nekoliko stotina metara udaljeno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.