Crna Gora: Gledali smo, Šarić nije u Budvi

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2010, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora: Gledali smo, Šarić nije u Budvi

Crnogorska Uprava policije saopštila je u subotu da nije bila tačna dojava da se osumnjičeni za šverc kokaina iz Južne Amerike Darko Šarić nalazi na teritoriji Budve.

U saopštenju se navodi da je specijalna antiteroristička jedinica, sa operativnim strukturama kriminalističke policije, u petak uveče i subotu ujutru preduzela operativno taktičke i druge mere i radnje s ciljem provere dojave da se Šarić nalazi u Budvi.

Uprava policije je, iako raspolaže podacima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da se Šarić nalazi na teritoriji jedne evropske države, postupila po dojavi, tako da je izvršen istovremeni upad i pretres u više objekata u Budvi i na Svetom Stefanu, ali ovo lice nije pronađeno.

"Obzirom da su preduzete mere i radnje bile koordinisane i planske i da su trajale celu noć i rano jutros, pokazalo se da, kao i u mnogim situacijama u prethodnom periodu, dojava nije bila tačna", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je poznato da je Upravi policije više puta dojavljivano da se određena lica, koja potražuje Interpol, nalaze na teritoriji Crne Gore, što se kasnije ispostavilo netačnim, jer su ta lica lišena slobode u drugim državama.

Uprava policije će i ubuduće postupati profesionalno i proveravati eventualna saznanja da se lica koja potražuje Interpol nalaze na crnogorskoj teritioriji.

"S ciljem koordinisanja zajedničkih aktivnosti u vezi sa licima koja se potražuju na međunarodnom nivou, Uprava policije će i dalje ostvarivati kontakte sa strateškim partnerskim bezbednosnim službama", navodi se u saopštenju crnogorske Uprave policije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.