Crna Gora: Dva lekara i obućar obljubili devojčicu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jun.2011, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora: Dva lekara i obućar obljubili devojčicu

Crnogorska policija uhapsila je lekare M. Š. iz Nikšića i D. N. iz Podgorice i obućara Š. H. iz Podgorice, osumnjičene da su izvršili inkriminisane radnje na štetu trinaestogodišnje devojčice.

Iz Uprave policije saopšteno je da su osumnjičeni uhapšeni u okviru policijske akcije "Veza" koju su realizovali službenici Odseka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije u sadejstvu sa službenicima Ispostave kriminalističke policije Područne jedinice Podgorica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
U saopštenju se navodi da je uhapšen M. Š. (60), doktor iz Nikšića, član jedne od stručnih komisija, zbog sumnje da je počinio krivično delo obljuba nad djetetom.

Uhapšen je i D. N. (60), doktor iz Podgorice, koji je i profesor u srednjoj školi i vlasnik jedne privatne klinike, zbog sumnje da je počinio krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije na štetu maloletnog lica, zbog čega je uhapšen i Š. H. (60), obućar iz Podgorice.

"Kriminalistička obrada i druge policijske mere i radnje ukazuju na sumnju da su M. Š, D. N. i Š. H. krivična dela u više navrata, tokom 2011. godine, počinili na štetu trinaestogodišnje devojčice iz Podgorice", navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni su zadržani u prostorijama Područne jedinice Podgorica i, uz krivičnu prijavu, biće predati istražnom sudiji podgoričkog Osnovnog suda. Brigu o devojčici, kako se navodi, preuzeo je Centar za socijalni rad u Podgorici.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.