Crna Gora: Četiri osobe nestale za 10 dana

Izvor: Blic, 09.Dec.2013, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora: Četiri osobe nestale za 10 dana

U Crnoj Gori je za poslednjih deset dana prijavljen nestanak četiri osobe - trojici mladića, starosti od 20 do 33 godine, izgubio se trag u Podgorici, dok je u Bijelom Polju prijavljen nestanak pedesetsedmogodišnjeg muškarca.

Sva četiri nestanka prijavljena su crnogorskoj policiji koja danonoćno pokušava da reši ove misterije, prenose podgorički mediji.

Prvo je, kako se navodi, krajem novembra prijavljen nestanak Beranca Ratka Nišavića (20), studenta Prirodno-matematičkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fakulteta u Podgorici.

Potom je 2. decembra u Podgorici prijavljeni nestanak i Antona Dedivanovića (33).

On je, kako je ispričala njegova porodica, izašao iz kuće koja se nalazi u naselju Stara varoš, nakon čega se i njemu izgubio svaki trag.

Priča o misterioznim nestancima je nastavljena pošto je 8. decembra u Podgorici prijavljeno da je nestao G.M. (31) sa Vrela ribničkih, a u Bijelom Polju pedesetsedmogodišnji muškarac.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Crna Gora: Za deset dana nestale četiri osobe

Izvor: Akter, 09.Dec.2013

U Crnoj Gori je za poslednjih deset dana prijavljen nestanak četiri osobe,kojima se izgubio trag u Podgorici

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.